WAT WILT  U DOEN?
Een ongeluk zit soms in een klein hoekje...
SCHADE AAN JE AUTO wat moet je doen? Vul samen met de tegenpartij de voorkant van het Europees Schadeformulier ter plekke in. Probeer ook getuigen te vinden. Is er geen tegenpartij bij de schade betrokken (of is deze onbekend)? Vul dan wel uw gegevens in. Is de tegenpartij na de schade direct doorgereden? Doe dan ook aangifte bij de politie en stuur een kopie daarvan mee naar ons. De achterkant van het formulier vul je na afloop in. Let vooral op de vraag wie er naar jouw mening schuldig is aan de schade. Heb je nog andere bewijsstukken (zoals getuigeverklaring, foto’s of politieaangifte) of wil je een toelichting geven? Verzamel deze stukken. Stuur het formulier, samen met eventuele extra informatie, zo snel mogelijk naar ons. het liefst via de mail, maar het mag ook per post. Wij verwerken je schademelding en nemen contact op het de verzekeraar. Natuurlijk houden wij je van het verloop op de hoogte.   Tot slot Heb je ook persoonlijk letsel of schade aan goederen die in de auto lagen? Dan kun je dit op de achterzijde van het schadeformulier vermelden. Of deze schade vergoed worden, hangt onder andere af van de schuldvraag en of je aanvullend verzekerd bent (bijv. door middel van de schadeverzekering inzittenden).  
SCHADE AAN JE BEZIT wat moet je doen? Vul het schadeformulier zo volledig mogelijk in. Heb je nog andere bewijsstukken, zoals aankoopnota, herstelnota, foto’s of politieaangifte, of wil je een toelichting geven? Verzamel deze stukken. Stuur het formulier, samen met eventuele extra informatie, zo snel mogelijk naar ons. het liefst via de mail, maar het mag ook per post. Wij verwerken je schademelding en nemen contact op het de verzekeraar. Natuurlijk houden wij je van het verloop op de hoogte.  
LETSELSCHADE wat moet je doen? De procedure om letselschade te melden en te verhalen, hangt af van de oorzaak of omstandigheden van je letselschade. Veel voorkomend is letsel als gevolg van: EEN AUTO ONGELUK Bij een aanrijding kan ook letsel ontstaan. Vermeld dit op de achterzijde van het Europees Schadeformulier en de verzekeraar zal ook deze schade meenemen in de afhandeling. EEN ONGEVAL OP VAKANTIE Is het letsel ontstaan op vakantie, dan kan deze worden geclaimd op je zorgverzekering of reisverzekering. EEN BEDRIJFSONGEVAL Als het letsel is ontstaan op het werk (bedrijfsongeval), dan zul je via de rechtsbijstandsverzekering proberen om de schade te verhalen op de aansprakelijke partij. LAAT HET ONS WETEN Er kunnen uiteraard ook andere omstandigheden zijn. Ook omdat het claimen van letselschade een vrij gecompliceerd proces kan zijn, adviseren wij om zo snel mogelijk contact met ons op. Dan kunnen we samen bepalen welke procedure het beste past. Ons telefoonnummer is: 0341-355.462, maar je mag natuurlijk ook een mail  sturen.
WELKE SCHADE WIL JE MELDEN?
Schade is heel onprettig en je wilt het graag zo snel mogelijk laten herstellen. Heb je schade? Kijk hieronder wat je het beste kunt doen om deze zo snel mogelijk bij ons te melden.