... een ogenblik, de aanvraagmodule wordt geladen ...

INBOEDELVERZEKERING

Inboedelverzekering

Premie  & aanvragen!
Veelgestelde vragen
Handige links
Contact
HollandGeld reisverzekering

Bescherm uw bezit met een inboedelverzekering!

Een inbraak, waterschade of misschien zelfs brand; we hopen  allemaal dat we dit nooit hoeven mee te maken, maar helaas  komt het toch regelmatig voor. Gelukkig kunt u zich verzekeren  voor de financiele schade. Een goede inboedelverzekering   hoeft niet duur te zijn, maar voorkomt heel wat kopzorgen.  
HollandGeld reisverzekering
Getoonde premies zijn excl. 21% assurantiebelasting, incassokosten (€1 per incasso) en eventuele poliskosten.  Daarnaast hanteren wij voor iedere verzekering eenmalig € 2,95 voor het opstarten en vervolgens € 1 per maand voor het beheer. 
Ieder kwartaal vergelijken wij de prijzen van  alle soorten verzekeringen met die van andere  vergelijkingssites. En ook in 2013 blijken wij   weer de goedkoopste inboedelverzekering  van Nederland te bieden. Dus wacht niet langer  en bereken hiernaast uw voordeel. Ook een  overstap van uw huidige verzekeraar is zo  geregeld!
Direct dekking nodig? Heeft u al een verzekering?
Wilt u persoonlijk contact opnemen? Natuurlijk  kunt u ons bellen (0341-355.462) of mailen.  Maar wij zijn ook bereikbaar via social media,  en vinden het leuk als u daar een berichtje of  vraag voor ons achterlaat.
Google+ HollandGeld Twitter HollandGeld HollandGeld facebook
Volg ons:
Het berekenen van de premie, vergelijken van producten en aanvragen is simpel: 1. Vul de vragen in en klik ‘Berekenen’ 2. Selecteer een product en klik ‘Aanvragen’ 3. U ontvangt de stukken per mail 4. Onderteken de aanvraag  ... klaar!
WAT WILT  U DOEN?